KONTAKTTELEFON: 60 15 18 45

Social- og sundhedsassistenter

Oprettet: 05/05/2019
Ansøgningsfrist: 24/05/2019
SOCIAL- OG SUNDHEDSASSISTENTER – Vikariater/NORDSJÆLLAND

CARE2BE søger dygtige og servicemindede social- og sundhedsassistenter til kortere og længerevarende vikariater til hjemmeplejen og plejehjem i Nordsjælland.

Har du lyst til at blive en del af et velfungerende team, som dækker vagter hos vores mange kunder i Nordsjælland. Vi tilbyder både dag, aften- og nattevagter samt weekend.

Vi har i øjeblikket følgende ledige vikariater i Nordsjælland til start omkring 1. juni:

  • 1 vikariater – ca. 15-20 timer pr. uge, nattevagt (1 måned)
  • 1 vikariat – ca. 25 timer pr. uge, aftenvagt (2 måneder)
  • 2 vikariat – ca. 30-32 timer pr. uge, dagvagt (4 måneder)

Derudover søger vi også vikarer, som kan træde til med kort varsel. Der er primært tale om dag, aften og weekendvagter, men nattevagter kan også komme på tale.

Er du frisk på nye udfordringer?

Har du lyst til at gøre en forskel for borgere, som har brug for støtte og hjælp i hverdagen, så hører vi gerne fra dig.

Vi forventer, at du er uddannet Social-og sundhedsassistent og har praktisk erfaring fra sundhedssektoren.  Du er engageret og mødestabil og har en positiv tilgang til dine kolleger og medmennesker.  Du er vant til at arbejde selvstændigt og trives med en varieret hverdag.  Du gerne må have kørekort, men det er ikke en betingelse for ansættelse. Straffeattest skal vises ved interview.

Løn og ansættelsesvilkår er efter gældende overenskomst.

Vi ser frem til at høre fra dig

Du bedes sende din ansøgning til os på info@care2be.dk. Der afholdes løbende samtaler på vores kontor på Gl. Lundtoftevej 1 i Kgs. Lyngby (både i dag og aftentimerne). 

Arbejdstid: Dag-, aften og nattevagter
Start: 1. juni 2019
Tilbage til stillinger